Oprema

Krovovi za bazene

100% sigurnost!

Bazeni su sjajan način da začinite svoj dom, a krov bazena je kao šlag na vrhu već ukusne torte. Krov bazena čini vaš bazen sigurnijim za djecu i životinje te produljuje sezonu kupanja čak iu hladnijim mjesecima. Zahvaljujući krovu bazena, vaš bazen je također čišći i zahtijeva manje održavanja te vas štiti od štetnih UV zraka u ljetnim mjesecima. Unutarnji bazeni pružaju vama i vašoj obitelji zaštićeno unutarnje okruženje. To znači kupanje tijekom cijele godine, odlično za vaše zdravlje i zabavu.

Nudimo širok izbor krovova za bazene vodećih svjetskih proizvođača, od super niskih do visokih, s plastičnim pločama, jednostrukim sigurnosnim staklom ili laminiranim sigurnosnim staklom.

Prednosti krova za bazen:

  • Produžuje sezonu kupanja i do nekoliko mjeseci godišnje. Uz dodatno zagrijavanje vode sezona kupanja može trajati i do 9 mjeseci (od kasnog proljeća do rane jeseni). Temperatura vode u natkrivenom bazenu je 6-8°C viša od temperature u otvorenom bazenu.
  • Štedite energiju, polikarbonat od kojeg je izrađen krov bazena materijal je koji se odlikuje vrlo dobrim koeficijentom toplinske izolacije. Učinkovito sprječava gubitak topline, što znači smanjenje potrošnje energije potrebne za održavanje odgovarajuće temperature vode u vašem bazenu.
  • Smanjite izravno izlaganje sunčevoj svjetlosti, jer za razliku od bazenskih pokrivača, postavljanje bazenskog krova štiti vas ako živite u području s dugim, intenzivnim ljetima i stalno ste izloženi štetnim sunčevim zrakama. Pružaju vam hlad, rashlađuju vas i smanjuju vrijeme i troškove čišćenja i održavanja.
  • Ako imate djecu ili kućne ljubimce, uvijek budite oprezni ako su u blizini vanjskog bazena. Krov za bazen jedan je od načina da se smanje rizici i osigura sigurnost za djecu i kućne ljubimce. Poseban dizajn sprječava nezgode i sprječava neovlaštene osobe da koriste bazen bez vašeg dopuštenja. Zaključavanjem svih pokretnih segmenata i vrata možete kontrolirati tko i kada koristi vaš bazen. Odlično rješenje kada ste kod kuće, ali još bolje kada niste kod kuće. Zaključaš se i možeš mirno spavati.
  • Povećajte užitak u svom domu, bazen je kao dodatak vašem domu, a bazen s krovom za bazen kao dodatni ljetni dnevni boravak. To čini vaš dom posebnijim i luksuznijim, pomažući vam da koristite bazen 100%.
  • Smanjite upotrebu kemikalija, isparavanje bazenske vode znači i isparavanje kemikalija potrebnih za pravilno funkcioniranje bazena. To znači da je potrebno stalno dodavati samo njih u bazen, što je skupo i dugotrajno. Korištenje pokrivača za bazen znači da možete spriječiti isparavanje i koristiti manje kemikalija u svom bazenu. Natkriveni bazen također će smanjiti količinu insekata, lišća i drugog otpada u vašem bazenu. Vrijeme čišćenja će se smanjiti, a vaš bazen će uvijek biti spreman za korištenje.
  • Cjelogodišnji pristup bazenu dobar je za vaše zdravlje, odličan za zabavu s obitelji i prijateljima ili kupanje. Zaštitite li bazen pokrivačem za bazen, to možete činiti češće i duže tijekom godine.

© 2020 • Plazapools | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-downchevron-right