Oprema

Poklopac za podizanje od nehrđajućeg čelika

Preklopni poklopac za strojarnicu bazena, koji zahvaljujući plinskim oprugama omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje. Izrađen je od nehrđajućeg čelika bez vidljivih elemenata za visoku estetiku gotovog okoliša. Koristi se za okolinu bazena koja će biti obrađena drvom, kamenom ili keramikom. Ovim pokrovom postižemo najljepši mogući završetak ulaza u strojarnicu koji je gotovo neprimjetan.

Poklopci se koriste za revizijske šahte u strojarnicama bazena, kao i na drugim vrstama otvora gdje je potrebno ugraditi uljna okna. Poklopac omogućuje otvaranje osovine bez skidanja i odlaganja. Prilikom otvaranja, poklopac ostaje pričvršćen za okvir u stabilnom otvorenom položaju kako bi se olakšalo otvaranje teških ili velikih poklopaca. Poklopac je standardno opremljen metalnim okvirom i dijelom za podizanje.

ESTETSKI IZGLEDLAKŠE PODIZANJEKVALITETAN PROIZVOD
Površina pokrova je dizajnirana za polaganje kamena, keramike, drva ili drugog materijala, što čini pokrov širokim spektrom primjene.Zahvaljujući plinskim amortizerima i uravnoteženosti poklopca, usprkos velikim dimenzijama i težini, samo se ova lako podiže.Izrađuje se u standardnim dimenzijama, ali po želji kupca može biti izrađena i u drugim dimenzijama od nehrđajućeg čelika (inox) kvalitete AISI 304 i 316/L (marine).

TEHNIČKI DETALJI:

  • Predviđen za ugradnju u svjetlosni otvor 80 x 80 cm
  • Poklopac je opremljen odvodnim kanalom koji se odvodi u kanalizaciju. Samo s ovim pokrovom strojarnica ostaje suha i bez vlage.
  • Dva plinska amortizera olakšavaju otvaranje i zatvaranje poklopca za korisnika
  • Udubljena ručka za otvaranje
© 2020 • Plazapools | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-downchevron-right