Oprema

Automatski lamelni prekrivači

Talijanski proizvođač Favaretti.

Automatska lamelni prekrivač za bazene najbolji je dodatak privatnim bazenima i turističkim kompleksima. Automatski sustav pokrivanja osigurava maksimalnu sigurnost zahvaljujući visokoj kvaliteti PVC letvica. Zastor štiti cijeli bazen tijekom cijele godine. Ljeti drastično smanjuje isparavanje i hlađenje vode, a zimi štiti od atmosferskih utjecaja i održava bazen u optimalnom stanju. Automatizirani kapci za bazene posebno su dizajnirani za smanjenje troškova održavanja do 60% za vanjske i unutarnje bazene.

100% siguran!

Ugradnja automatske zavjese je najbolje moguće rješenje za sigurnost vaše obitelji i najbolja investicija koja vam daje manje posla oko čišćenja bazena i više slobodnog vremena.

Automatski lamelni prekrivač za bazen

Automatski lamelni prekrivači su dizajnirani da izdrže velika opterećenja i prikladni su kako za postojeće zgrade tako i za one u izgradnji. Glavna prednost im je potpuna prilagodljivost bazenima svih oblika i veličina tako da možete prilagoditi slijepi pokrov prema svojim potrebama. Proizvedeni su u skladu s europskim propisima o sigurnosti materijala. Favarettijeva automatska pokrivala za bazene s roletama omogućuju kupcima izbor iz širokog raspona boja.

Ako već imate bazen ili ga planirate imati, zapamtite: bazen bez slijepog pokrova je kao kuća bez krova!

PODVODNI LAMELNI PREKRIVAČ

Ako planirate svoj novi bazen, najbolji izbor je podvodna roleta. Nudimo vam idealno nevidljivo rješenje koje će savršeno odgovarati vašem novom bazenu.

Roletna se ugrađuje u odvojeni odjeljak od glavnog bazena, odvojen pregradnom stijenkom, tako da rolo mehanizam ne smeta bazenu i kupačima te je potpuno nevidljiv. Ako sjenilo treba popraviti, ne morate isprazniti cijeli bazen, samo slijepo područje. Motor za rolete je instaliran u susjednoj suhoj prostoriji: to će olakšati intervenciju za normalne radove održavanja.

VANJSKI LAMELNI PREKRIVAČ

Izvrsno rješenje za postojeće bazene. Ugradnja nadvodne rolete zahtijeva minimalne zahvate u bazenskom prostoru i dostupna je po pristupačnoj cijeni.

Vanjski lamelni prekrivač moguće je montirati u bilo kojem trenutku bez većih zahvata u bazenu i okolini. Mehanizam za navijanje može se prekriti elegantnim letvicama od PVC-a ili drveta te se može koristiti kao platforma ili mjesto za opuštanje. Idealno rješenje za sve koji ne žele velike zahvate u bazenu i njegovoj okolici i traže sustav pokrivanja koji je automatski, jednostavan za postavljanje i siguran.

© 2020 • Plazapools | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-downchevron-right